Testimonis

 

Testimonis del programa SSID

 

El professional que ens ha assistit excel·lent, tant pel malalt com pels familiars. Escàs una hora al dia, dues hores a la setmana. I no totes les setmanes.

Voldríem expressar la magnífica atenció que tot l’equip ens ha donat.
Gràcies per la feina que feu.

Molt agraïts pel treball que heu fet tot l’equip.

Moltes i moltes gràcies a tots.

Estem molt agraïts pel servei que ens heu ofert, especialment per part dels professionals que ens van assistir. Moltes gràcies.
Esperem que continueu ajudant a més persones.

Volem agrair el temps dedicat a la meva mare i posar èmfasi en la humanitat, professionalitat i afecte vers la pacient i la seva família. El tracte ha estat excel·lent.
Moltes gràcies a tot l’equip.

M’agradaria fer un agraïment a la tasca realitzada pel professional que ens va assistir, sobretot per la gran delicadesa amb la que va tractar a la mare. No té preu. Com a suggeriment, poder ampliar aquest servei. Nosaltres vam tenir molta sort per la freqüència amb la que va poder venir. Entenem que no sempre deu ser així, i és un servei molt valuós per les persones a final de vida que requereixen aquest suport.

Només unes paraules que la meva mare, la Montserrat hagués volgut dir-vos:

DONAR:

Res més que…
… un polsim de companyia
…una empenteta d’ajuda
…una senzilla mirada de comprensió
…escoltar.

Donar…
És benestar, és goig
…és alegria, és il·lusió,
Sensació de gaudir,
oportunitat de fer costat.

Donar…
Al cap i a la fi… és rebre.

Qui dóna més?…
El que dóna o el que rep?

Sempre una paraula d’agraïment,
Sempre patir pels altres,
Sempre un somriure.
Així era la meva mare.

Gràcies per la tasca que feu,
I gràcies per tot el que ens heu donat. (Josep Carreres)

El servei del SSID ha estat excel·lent. La persona que ens ha atès és un professional molt ben preparat i amb grans aptituds per la feina de suport que fa, assisteix al malalt amb sentiment.
Voldria fer-li arribar la meva especial gratitud pel seu servei. Sóc filla d’una senyora atesa pel SSID. Vam estar junts quan va venir a casa i el pare encara recorda les seves paraules d’acompanyament, igual que jo.
Morir a casa és una decisió difícil.
El servei SSID i el PADES (tot l’equip) ho fan possible amb una excel·lent professionalitat.
Sé, que gràcies a tots ells, el record dels darrers dies de la mare, és més dolç, més serè k més tranquil.
Estem tota la família satisfets de la decisió d’estar a casa fins al final. No hagués estat igual sense el seu suport.
Gràcies a tots.

Són un equip fantàstic. Tant jo com la meva família us estem molt agraïts. Una abraçada.

Són uns magnífics professionals i unes excel·lents persones. Els agraeixo sincerament les atencions tingudes tan professionals com personals. Continueu
així . Gracies per tot.

Volem donar les gracies, per l’atenció al malalt i a la família el gran consol que els hi varen donar. Moltíssimes gracies a tot l’equip en general. Família T (Calella)

Donar les gràcies els professionals perquè han estat per mi, la família que necessitava en aquells moments.

Hem tingut la sort de tenir un equip excepcional. Bones persones, humanes, amables i sobretot comprensius, tant amb el pare com amb nosaltres la família, per això els hi donem les gràcies i el nostre agraïment…No tenim diners per pagar aquesta gran feina que exerciu. Gràcies. Família P.

Cap suggeriment, cap queixa, només molt d’agraïment. El servei ens ha acompanyat i orientat en un moment difícil i sobre el qual no teníem cap mena d’experiència. Destaco la sensibilitat, delicadesa i professionalitat de la persona que ens va atendre. Moltes gràcies !

Un “10” pel SSID i PADES !!
Un servei necessari i molt important, pels moments que es viuen tant durs!
Em vaig sentir acompanyada i contenta de pensar que li donàvem el millor en els seus últims moments. QC

Un servei totalment personalitzat i immillorable, en el nostre cas, estic molt agraïda a tot el grup que van venir a casa meva. El meu marit : J.I.V i jo MM.S.C de Sant Cebrià de Vallalta. Ara visc a Calella, si necessiteu ajuda estic disponible per vosaltres.

3. Tant de bo hi haguessin més “Santis” Rosell per atendre al malalt i ajudar-nos als familiars i tant de bo l’haguéssim pogut tenir mes estones, mes dies.
No tant sols va ser per la malalta, que ja l’esperava, somreia i agraïa amb la mirada la seva presència sinó que els familiars va estar una ajuda importantíssima.
Malgrat la pena que comporta tenir un familiar malalt i que en el nostre cas, com d’altres, saps que no se’n sortirà, ha estat un privilegi conèixer en Santi, com a persona, d’una qualitat humana impressionant, i com a professional, fent nosaltres us dels seus serveis i aprenent d’ell tot el que calia per poder oferir a la malalta unes petites, però no per això menys importants, millores en la seva qualitat de vida, i tot i que els mals moments no te’ls treu ningú, ha estat un puntal imprescindible els darrers dies de la vida de la mama, per la seva naturalitat i serenor al apropar-nos al final de la malaltia. GRÀCIES SANTI. Família F.O.

Sento molt no poder escriure aquesta carta en català, doncs el meu català escrit es bastant precari gracies.
Bueno no se como expresar la satisfacción que sentimos mi familia y yo, de haber podido contar con esta gran familia que es el PADES, quisiera agradecer especialmente a la Dra. Cristina Prat, a Silvia, Teresa, Ruso, Santi y Jordi la gran labor humanitaria que están haciendo. Son unes persones absolutamente maravillosas, nos han ayudado muchísimo moral y físicamente, demostrándonos en todo momento su apoyo y solidaridad. No imagino llevar toda esa penosa y larga enfermedad sin todos ellos.
Gracias a todos por estar ahí, sois un equipo extraordinario, nunca estaré lo bastante agradecida. I.B.M

M’agradaria fer un agraïment a la tasca realitzada per en Santi, sobretot per la gran delicadesa amb la que va tractar a la mare. No té preu. Com a suggeriment, poder ampliar aquest servei. Nosaltres vam tenir molta sort per la freqüència amb la que va poder venir. Entenem que no sempre deu ser així, i és un servei molt valuós per les persones a final de vida que requereixen aquest suport.

Solo darles las gracias por toda la atención que recibió mi padre y todos nosotros hasta el final.
Decirles que es un equipo excelente y pienso que es una ayuda muy grande para todos esos momentos tan malos que estamos todos muy perdidos y con tanto dolor.
En el caso de mi padre R.M le ayudo mucho porque quería estar en casa con su familia y vuestro equipo lo hizo posible.
Muchas gracias por todo. Gracias de verdad. ¡Felicidades por vuestro equipo!

M’agradaria fer un agraïment a la tasca realitzada pel professional que ens ha atès, sobretot per la gran delicadesa amb la que va tractar a la mare. No té preu. Com a suggeriment, poder ampliar aquest servei. Nosaltres vam tenir molta sort per la freqüènciaamb la que va poder venir. Entenem que no sempre deu ser així, i és un servei molt valuós per a les persones a final de vida que requereixen aquest suport.

Muchas gracias a todos.

Suggereixo la possibilitat d’un reten o servei pels caps de setmana o festius i no haver d’anar a urgències en que no saben com orienytar-te per desconeixement de la situació del malalt tot i que tinguin el seu historial. Agraïment sencer a tot el equip. Gràcies.

Estem molt agraïts pel servei que ens heu ofert. Especialment per part dels professionals que ens han atès. Moltes gràcies, esperem que continueu ajudant a més persones. Fam. de la Sra C.A.

Voldríem expressar la magnifica atenció que tot l’equip ens ha donat. Gràcies per la feina que feu.

Volem agrair el temps dedicat a la pacient M.A.R. i posar èmfasi en la humanitat, professionalitat i afecte vers la pacient i la seva familia, el tracte ha estat excel.lent. Moltes gràcies a tot l’equip.

Estem molt satisfets dels professionals i el servei(molt agraïts a tots).

El servei s’ha realitzat puntualment a l’inici, en tres dies la malalta va morir.
La família estem molt satisfets. Tot i que va ser un servei puntual, la delicadesa, el tracte, les paraules d’acompanyament del professional que venia tenen per nosaltres un valor únic i ens va ajudar la seva serenor en moment tant especial.
El servei del SSID ha estat excel.lent. La persona que ha vingut és un professional molt ben preparat i amb grans aptituds per la feina de suport que fa, assisteix al malalt amb sentiment.

Voldria fer.li arribar a ell la meva especial gratitud pel seu servei. Sóc la filla de la M.C.C.S., vam estar junts quan va venir a casa i el pare encarar recorda les seves paraules d’acompanyament, igual que jo.
Morir a casa és una decisió difícil.
El servei SSID i el PADES (tot l’equip) ho fan possible amb una excel.lent professionalitat.
Sé, que gràcies a tots ells, ekl record dels darrers dies de la mare és més dolç més serè i més tranquil.
Estem tota la familia satisfets de la decisió d’estar a casa fins al final. No hagués estat igual sense el seu suport. Gràcies a tots S. .

Com a fill. Estic molt content d’aquest servei el qual ens va donar molta escalfor a la meva mare i a mi.

Quan ve el professional, la/el cuidador/a principal pugui marxar, no cal estar present, sobretot quan només hi ha un cuidador.

Tant sols agrair de tot cor als fantàstics professionlas que ens van ajudar amb el meu pare. Fan uns feina excel.lent i admirable. És un orgull tenir en aquest país gent tant amable, afectuosa i eficient que amb la seva amabilitat ajuden el pacient i a la família a suportar la malaltia amb dignitat. No canvieu mai. Moltes gràcies. Família E.S.

Han sido unos Angeles de la Guarda. Por segunda vez en mi vida, muchas gracias a todo el equipo.

Solo podemos dar elogiós del trato, con esto lo digo todo. Muchas gracias.

La familia L. quiere agradecer a todo el equipo que estuvo en tiempos tan complicados y duros, al personal de PADES!
Sin este soporte, ayuda, no se hubiera podido aguantar la situación con nuestra querida madre.
No se puede valorar el trabajo de este personal. Muchas gracias a todos. Familia L. .

No se puede valorar el trabajo de este personal

La familia L. quiere agradecer a todo el equipo que estuvo en tiempos tan complicados y duros, al personal de PADES!
Sin este soporte, ayuda, no se hubiera podido aguantar la situación con nuestra querida madre.
No se puede valorar el trabajo de este personal. Muchas gracias a todos. Familia L. .

És un orgull tenir en aquest país gent tant amable, afectuosa i eficient

Tant sols agrair de tot cor als fantàstics professionlas que ens van ajudar amb el meu pare. Fan uns feina excel.lent i admirable. És un orgull tenir en aquest país gent tant amable, afectuosa i eficient que amb la seva amabilitat ajuden el pacient i a la família a suportar la malaltia amb dignitat. No canvieu mai. Moltes gràcies. Família E.S.

Testimonis de l’Encenall

 

 

Soy la madre de un  chico que lleva 3 años asistiendo al Club Social de Salut Mental Encenall. La experiencia para él ha sido positiva, tanto en su relación con los demás y en su realización personal.Yo no tengo que obligarlo para que asista todos los días al centro; ya que el personalmente se levanta para ir sin obligarlo. Para él asistir al centro es como si fuera un trabajo y va con ilusión de hacer las actividades que se realizan cada día en el centro.Si no existiera este centro se sentiría muy afectado y sin perspectivas para su realización personal.

 

 

El Encenall me ha servido para socializarme y conocer amigos. Yo era una persona muy solitaria y aquí encontré amigos que me apoyaron y me ayudaron a superar mi depresión.

 

L’assistència al Club Social Encenall m’ha permès socialitzar.me, i millorar el meu rendiment, n’estic molt content.

Valoro molt el grup del Club Social Encenall i he participat en moltes activitats així com he ajudat a portar.ne altres a terme.

Jo estic encantada amb l’Encenall, ja estava farta de que la meva filla es neguès a anar a altres llocs no volia tornar als llocs on ja havia anat i es negava a anar a llocs que li havien proposat. Li va costar al principi prendre la decisió d’anar al Encenall. Al principi anava obligada però poc a poc gràcies a les activitats que han anat sorgint, ha sigut ella la que ha volgut anar. Encara que falti una mica, ha aconseguit tener una rutina.

Com a mare de dos usuaris de salut mental valoro molt el fet que el meu fill que és el que assisteix a l’Encenall hagi acceptat la malaltia, a partir d’aquí tot ha estat més senzill.

Com a parella d’usuari manifesto també estar molt agraïda, tot va ser assistir a les activitats com agafar consciència de la malaltia i medicar.se, per tant va millorar molt. Valoro molt la formació positiva que donà el Club Social.

El trabajo de los profesionales es excelente. Siempre que he tenido un problema me han ayudado a resolverlo al máximo. El trabajo que ustedes hacen incluye también a los voluntarios, la Sra Anna i la Sra Pilar. Quiero que sepais que el trabajo de ustedes es admirable y aprovecho hoy para deciros millones de gracias.

Valoro molt la formació positiva que donà el Club Social.

Com a parella d’usuari manifesto també estar molt agraïda, tot va ser assistir a les activitats com agafar consciència de la malaltia i medicar.se, per tant va millorar molt. Valoro molt la formació positiva que donà el Club Social.

Si no existiera este centro se sentiría muy afectado

Soy la madre de un  chico que lleva 3 años asistiendo al Club Social de Salut Mental Encenall. La experiencia para él ha sido positiva, tanto en su relación con los demás y en su realización personal.Yo no tengo que obligarlo para que asista todos los días al centro; ya que el personalmente se levanta para ir sin obligarlo. Para él asistir al centro es como si fuera un trabajo y va con ilusión de hacer las actividades que se realizan cada día en el centro.Si no existiera este centro se sentiría muy afectado y sin perspectivas para su realización personal.

El trabajo de los profesionales es excelente

El trabajo de los profesionales es excelente. Siempre que he tenido un problema me han ayudado a resolverlo al máximo. El trabajo que ustedes hacen incluye también a los voluntarios, la Sra Anna i la Sra Pilar. Quiero que sepais que el trabajo de ustedes es admirable y aprovecho hoy para deciros millones de gracias.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

Ús de cookies

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies segueixi el següent enllaç per Més informació política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies